Zoek uw vakantie

Faciliteiten op Camping 't Buuteland

Bij Camping ’t Buuteland kun je genieten van een heerlijke en ontspannen vakantie. Je kunt bij ons terecht met een camper, caravan of tent. Onze uitgebreide faciliteiten zorgen dat het jou aan niets ontbreekt.


Aankomst en vertrektijden 

Aankomst na 14.00 uur, vertrek tot 11.00 uur.


Sanitair bij Camping 't Buuteland

Goede hygiëne staat bij ons team hoog in het vaandel. Het moderne en verwarmde sanitair gebouw is centraal gelegen op ons campingterrein, direct naast het zwembad en de speeltuin, grenzend aan het terrein met de toeristenplaatsen. De toiletten, doucheruimtes en wastafels voldoen aan alle hygiënische vereisten en bieden veel comfort. De toiletten beschikken over toiletpapier en papieren handdoeken. Daarnaast bieden wij onze campinggasten ook de mogelijkheid gebruik te maken van wasserette.


Eten en drinken op de camping

Op de camping is een horecagelegenheid aanwezig met een kleine menukaart met gerechten en dranken. Je geniet op het buitenterras van een heerlijk ijsje
of lekker koud biertje. Liever naar het centrum van Sint Anthonis? Op een steenworp afstand van ’t Buuteland kun je voor je wekelijkse boodschappen
terecht bij diverse (vers)winkels en supermarkten. Gelegen aan de authentieke Brink van het dorp vind je diverse gezellige horecagelegenheden.


Zwembad & Speeltuin aanwezig op de camping

Wat is er nu lekkerder dan afkoelen met een frisse plons in het zwembad? Dat kan bij ons! Wij hebben een groot buitenzwembad met een diepte variërend
van 70 centimeter tot 1.35 meter. Het zwembad is in juli en augustus geopend en is uitsluitend toegankelijk voor campinggasten. Naast het zwembad kunnen de kinderen ook lekker ravotten in de speeltuin met zandbak. Waar ze heerlijk kunnen schommelen of graven op een kleine graafmachine. Het grote speel- en klimtoestel staat garant voor veel speelplezier!


Geniet van quality time met het hele gezin !


Recreatie ruimte bij t' Buuteland

In onze recreatie ruimte staan een pingpong-, voetbal-, airhockey-, en pooltafel. Wil je liever darten? Ook dat is mogelijk in onze recreatie ruimte! Voor de kleineren onder ons hebben wij een hoek waar geknutseld en gekleurd kan worden.


Sportfaciliteiten op de camping

Ook aan onze sportieve campinggasten is gedacht. ’t Buuteland heeft twee jeu des boules banen, een voetbal- én volleybalveld.


Internetfaciliteiten bij 't Buuteland

Voor veel mensen is het ontbreken van wifi alles behalve ontspannen. Vandaar dat wij een wifi-punt hebben bij de receptie. Hier kun je naar hartenlust en gratis op internet surfen.

Liever wifi op je eigen kampeerplaats?
Ook dat is mogelijk! Voor € 1.- per apparaat per dag kan je heerlijk op je eigen plekje naar hartenlust internetten 😊

Tip: Surf ook eens naar wat er allemaal te doen is in de regio van het Land van Cuijk.


Camperservice op de camping

Heb je een camper? Speciaal voor onze campergasten hebben wij een camperservice op ons kampeerterrein. Hier kun je de vuilwatertank en het chemisch toilet van je camper legen en je camper ook weer voorzien van vers én schoon drinkwater. Als campinggast mag je gratis gebruik maken van deze service.


Camping app

Wij beschikken over een digitale informatie map voor jouw verblijf. Download de gratis app en ontvang nog meer informatie en tips over onze camping en
omgeving. Lees hier meer over onze eigen camping app.

Er is altijd wat te doen op Camping't Buuteland